Luotettava ja joustava alusta Open Badge -merkkien myöntämiseen

Ole luotettava osaamismerkkien myöntäjä. Myönnä ja hallinnoi merkkejä kaikkialla paikasta ja ajasta riippumatta. Integroi palvelu organisaatiosi sovellukseen ja hallinnoi merkkejä kätevästi yhdessä paikassa myöntäessäsi niitä omalta alustaltasi. Myönnä merkkejä esimerkiksi merkkihakemuksen avulla. Brändää palvelun kautta tapahtuva viestintä. Mittaa osaamismerkkiesi vaikutusta kattavilla raportointityökaluilla.

Tutustu Open Badge -merkkeihin! Ota yhteyttä!

obf admin

Open Badge Factory -palvelussa on kattava valikoima työkaluja osaamismerkkien suunnittelua, myöntämistä ja hallinnointia varten. Organisaatiosi tarvitsee Open Badge Factorya, mikäli haluatte suunnitella ja hallinnoida merkityksellistä, johdonmukaista ja kestävää merkkikantaa, joka parantaa mainettanne ajan kuluessa.
Kokeile ilmaiseksi Lue lisää


obf merkkikirjasto

Open Badge Factory on kansainvälinen pilvipalvelu, jonka avulla organisaatiot voivat hallinnoida merkkejään yhdessä paikassa, mutta myöntää niitä eri alustoilta, kuten oppimisympäristöjen kautta. Meillä on valmiit pluginit esimerkiksi Blackboard, Brightspace, Canvas, LearnDash, Mahara, Moodle, Optima, Totara, ja WordPress -alustoihin.
Kokeile ilmaiseksi Lue lisää


obf raportit

Asiakkaamme, jotka käyttävät Open Badge Factory -palvelua, ovat monelta eri sektorilta: yrityksiä, järjestöjä ja oppilaitoksia 80 eri maasta. Tapoja käyttää ja myöntää Open Badges -merkkejä on monia ja niihin voi tutustua tarkemmin asiakaskertomusten kautta. Tilaus palveluun tehdään suoraan Open Badge Factoryn verkkokaupassa. Tarkemmat tiedot ominaisuuksista, palvelutasoista ja hinnoista löydät sivulta openbadgefactory.com
Kokeile ilmaiseksi Lue lisää


Ota yhteyttä!