Ole sinäkin merkkihenkilö!

Vastaanota Open Badges -merkkejä helposti. Hallinnoi merkkejäsi yhdessä paikassa ja jaa niitä muualle internetiin vaivattomasti. Luo miniportfoliosivuja merkkiesi avulla ja käytä niitä esimerkiksi työnhaun yhteydessä. Seuraa muita käyttäjiä ja näe, minkälaisia merkkejä ihmiset ansaitsevat ympäri maailmaa.

Tutustu Open Badge -merkkeihin! Ota yhteyttä!

obf admin

Open Badge Passport on ilmainen pilvipalvelu Open Badges -osaamismerkkien saajille. Rekisteröinti palveluun onnistuu luomalla uuden tunnuksen tai kirjautumalla Facebook- tai LinkedIn-tunnuksella. Kaikki Open Badge Factory -palvelun kautta myönnetyt merkit menevät automaattisesti merkin saajan Open Badge Passport -tilille, mikä tekee merkkien vastaanottamisesta entistä helpompaa. Palveluun voi vastaanottaa kaikkia merkkejä, jotka tukevat Open Badges -standardia. Rekisteröinti tapahtuu osoitteessa openbadgepassport.com. Kokeile ilmaiseksi Lue lisää


obf merkkikirjasto

Palvelulla voi luoda ilmaiseksi portfoliosivuja saatujen osaamismerkkien avulla. Lisäksi sivuihin voi lisätä kuvia, tekstiä ja linkkejä, jolloin ne taipuvat moneen eri käyttötarkoitukseen. Open Badges -merkkien avulla oman portfolion tekeminen ja jakaminen on helppoa ja hauskaa!
Kokeile ilmaiseksi Lue lisää


obf raportit

Open Badge Passport -palvelussa on käyttäjiä ympäri maailmaa. Galleria-osiosta voi käydä katsomassa, minkälaisia merkkejä ihmiset ansaitsevat Suomessa ja muualla päin maailmaa. Sosiaalisen median palveluna voit Open Badge Passportissa seurata muita käyttäjiä ja verkostoitua esimerkiksi henkilöiden kanssa, joilla on samanlaisia merkkejä keskenään.

Jos olet kiinnostunut OBP:n open source -kehitysyhteistyöstä, niin lisätietoja löytyy osoitteesta salava.org.
Kokeile ilmaiseksi Lue lisää


Ota yhteyttä!